VAIHTO JA PALAUTUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta, palautus ei kuitenkaan koske elintarvikkeita, pesuaineita, pyykkietikkaa, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita, kuten petivaatteita. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on oltava kaikki osat ja laput tallella. Jos ostamasi tuote on koottava, on ostopäätös tehtävä ennen kuin kokoat tuotteen. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä info@mixi.fi, saat palautusohjeet. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista. Muilla tavoin palautettuja lähetyksiä emme ota vastaan. Emme myöskään vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

PALAUTUSOSOITE:

S&M Design Oy
Korennonkuja 8 b
01490 Vantaa
puh. 050 372 0011

Lisää paketin päälle myös omat lähetystietosi. Kun myyntikuntoinen tuote on saapunut meille, palautamme rahasi Paytrailin kautta tilillesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua. Rahapalautuksen käsittelyyn menee pankistasi riippuen muutama pankkipäivä. Palautamme tuotteiden hinnan sekä alkuperäisen toimituskulun. Mikäli tilaukselta palautetaan vain osa tuotteista, toimituskuluja ei palauteta. Jos tilauksen summa jää alle 100,0 € (ilmaiset postikulut), vähennämme palautuksesta 6,90 euroa. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun tai osamaksun, perumme laskutuksen.

TUOTTEEN VAIHTAMINEN
Jos haluat vaihtaa tuotteen, tulee sinun tehdä uusi tilaus. Voit palauttaa väärän tuotteen normaalisti yläpuolella olevan ohjeen mukaan.

LUNASTAMATON / NOUTAMATON PAKETTI
Lunastamatta / noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus. Lunastamatta jätetystä lähetyksestä asiakkaalta veloitamme toimituksen ja palautuksen postikulut 20,0 €. Posti säilyttää paketteja toimipisteessä 7 vrk. Mahdollisesta säilytysajan pidentämisestä tulee sopia Postin kanssa erikseen.

ONGELMATILANTEET
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@mixi.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli lähetys on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Kaikissa kysymyksissä tai ongelmatilanteissa saat avun lähettämällä sähköpostia info@mixi.fi tai soittamalla 050 372 0011.