Kestävät ja ekologiset puiset lelut

Meiltä löydät ympäristöystävälliset ja aikaa kestävät puiset lelut lapselle. Valikoimassamme on muun muassa PlanToysin laadukkaita puuleluja, kuten nukkekodin kalusteita ja tarvikkeita, sekä puisia ruokaleluja ja leikkiastioita. Katso myös kauniit puiset nukenrattaat Ooh noo:lta.

Kauniit ja kestävät puiset lelut

Puulelut ovat käytännöllisiä ja tuovat iloa pitkään ollessaan erittäin kestäviä sekä ajattomia – nämä siirtyvät sisarukselta toiselle säilyttäen leikkisän vaikutuksensa vuodesta toiseen. Puiset lelut antavat yksinkertaisuudellaan tilaa lapsen luovuudelle ja mielikuvitukselle erilaisissa leikeissä, sekä kehittävät lapsen motoriikkaa monilla tavoin! Materiaalina puu on ekologinen ja ympäristöystävällinen.

Puisia leluja vastuullisilta brändeiltä

PlanToysin puiset lelut valmistetaan ylijäämä sahanpurusta, kestävästi Thaimaassa. Yrityksen missiona on tukea lasten luovuutta sekä fyysistä ja kognitiivista kehittymistä, samalla tuoden heitä lähemmäksi luontoa ja vihreitä valintoja kestävän puumateriaalin avulla.

Ooh noo suunnittelee ja valmistaa puisia leluja luonnollisista, eettisesti hankituista materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan luonnollista ja mielikuvituksellista leikkimistä. Yrittäjäperhe testaa ensin itse kaikki tuotteet – vain ne lelut, jotka selviävät tästä äärimmäisestä kokeesta, pääsevät kokoelmaan.